Conceptul Shop My Closet        Conceptul pe care îl propun vine în întâmpinarea acelora dintre noi cărora ne este mai comod să ”răsfoim” cataloage online decât să colindăm magazinele orașului în care locuim, magazine în care nu întotdeauna găsim ceea ce ne dorim, fie pentru că produsele sunt de o calitate îndoielnică, fie că seamănă cu cele pe care le vedem atât de des la alte fete,  pe stradă, fie, în ultimul rând, pentru că sunt prea scumpe.

           Pentru o femeie care este mereu în tendințe, achiziționarea unor articole vestimentare sau a unor accesorii noi se dovedește a fi o adevărată aventură și nu de puține ori ne-am dat seama că pasiunea noastră este a naibii de costisitoare. Și atunci... de ce să nu fim la modă și altfel? Există o soluție foarte simplă și totodată un îndemn: Shop My Closet! Fiindcă ești exact ca mine, fiindcă nimeni nu te înțelege mai bine, pentru că atunci când am descoperit acest concept în străinătate mi-aș fi dorit din tot sufletul să existe și la noi, ca să beneficiez de oferte senzaționale, îți dau voie să cauți prin dulapul meu și să iei ceea ce îți este pe plac. Îți pun la dispoziție produse noi și aproape noi care, însă, din diferite motive, nu mai au eticheta care să ateste noutatea lor. Dar nu știu în ce măsură chiar e important pentru tine acest aspect. Ceea ce pot să spun e că pentru mine nu a fost niciodată, dovadă că nu mi-e jenă să recunosc faptul că nu mă deranjează să îmbrac hăinuțe cu stil, deja purtate. Totul depinde de mesajul pe care acestea îl transmit, de felul în care alegi să le reinventezi și, mai ales, de modul în care te fac să te simți. Dacă reușesc să te scoată din anonimat, atunci ale tale sunt!

           Dar ca să înțelegi mai bine, am să-ți vorbesc despre mine. Recunosc: sunt o mare iubitoare a tot ce e legat de zona fashion-beauty. Pasiunea m-a făcut să caut neîncetat să-mi îmbunătățesc stilul personal, să urmăresc și să simt pulsul străzii, să urmez cursuri de specialitate, să mă informez din reviste și, în ultimii ani, și de pe variate bloguri si site-uri din acest domeniu. Abilitățile mele din sfera estetică (make-up, hair styling) precum și din cea a modei m-au făcut să fiu în permanent contact cu persoane cu care am împărtășit impresii și experiențe. De la acestea am avut, cu siguranță, și multe de învățat.

             Cert este că acum mă aflu în posesia unei garderobe impresionante și de fiecare articol mă leagă o bucurie (chiar și dacă ar fi să mă refer numai la momentul achiziționării), o amintire, un gând cald. Pe toate le-am purtat cu drag, cu încredere și cu mândrie, toate m-au făcut să mă simt specială, admirată, invidiată. Când ai să privești fotografiile, sunt convinsă că ai să-ți dai imediat seama că toate au o poveste, o poveste frumoasă care se cere dusă mai departe. Și fiindcă știu că și tu ești una dintre fetele cu personalitate care adoră să fie în pas cu moda și în centrul atenției... și fiindcă știu că ești destul de inteligentă să nu lași averi prin magazinele de serie, îți propun un târg: îți dau la prețuri corecte tot ce-ți dorești, pornind de la fuste, rochii, pantaloni, pantofi, genți, accesorii hand-made, iar tu îmi promiți că le vei da strălucire prin atitudinea ta. Nu am niciun dubiu că vei fi remarcată. Și nu mai e cazul să mai spun că vei fi cu adevărat unică.

                De asemenea, te pot ajuta cu machiajul și cu aranjarea părului fie pentru vreo ocazie, fie pentru o zi oarecare în care vrei să radiezi, în care vrei să te simți specială. Important e să știi că poți apela cu încredere la serviciile pe care le ofer.

                Dar de toate aceste lucruri rămâne să te convingi și singură!