Numărătoarea inversă

     Știu că am lăsat impresia că am uitat de blog, dar în realitate n-am făcut altceva decât să mă gândesc la ceea ce vrea el să promoveze: conceptul de Shop My Closet! 

      Vă mărturisesc faptul că tot mai multe dintre persoanele pe care le cunosc, indiferent de condiția socială (și, surprinzător, cu cât mai înstărite, cu atât mai interesate), au înțeles că a fi la modă nu e sinonim cu a da faliment, cu a face investiții serioase care să te impună în cercurile în care te învârți. Dimpotrivă, a fi în tendințe înseamnă a fi unic, a conferi personalitate unei ținute, a te distinge de masa majoritară tocmai prin abilitatea de a da formă și sens unui lucru simplu, banal. 

     Adevărul e că, mergând prin magazinele de serie, am constatat că majoritatea articolelor sunt pe același tipar cuminte, din materiale îndoielnice, cu modele pe care le vezi la 80% dintre persoanele pe care le întâlnești pe stradă. Monoton. Impersonal.

      Iar o femeie cu personalitate și cu atitudine nu se poate mulțumi cu asta. Da, sunt și momente când n-ai încotro, pentru că, din nefericire, unii dintre noi ( în speță eu)  trăiesc într-un oraș, Galați, fără centre comerciale care să aibă reprezentanțe ale unor branduri prestigioase. Și când zic asta, nici măcar nu mă gândesc la case de designeri, ci la magazine high-street, precum eternele Zara, Mango, H&M , Esprit sau Topshop. 

     Ei bine, ceea ce urmează să vă pun la dispoziție e de proveniență externă, fie de la mărcile enumerate mai sus, dar cumpărate din Italia și Franța, fie produse top quality trimise de peste ocean. Combinațiile inspirate, accesorizate potrivit, cu un machiaj și păr strălucitor pot face din orice doamnă și domnișoară o apariție de senzație. Depinde doar de deschiderea fiecăreia dintre noi către frumos și original. 

     Ați înțeles, deci, că acest blog se adresează mai ales celor pentru care stilul este o etichetă personală de la care nu se abat niciodată.

     Ne regăsim în curând și cu fotografii!